PVC şerit perdenin faydaları

PVC şerit perdenin faydaları
PVC şerit perdeler, insanların ve malların serbest ve kolay hareketinin gerekli olduğu çoğu kapı açıklığında ...
Soğuk Oda PVC şerit perdeler, insanların ve malların serbest ve kolay hareketinin gerekli olduğu çoğu kapı açıklığında verimli termal, hava ve haşere kontrol bariyerleri oluşturmanın hızlı, basit ve uygun fiyatlı bir yoludur.
 
Modüler Soğuk Oda PVC şerit perdenin asılması için en iyi yer neresidir?
Perdeler, mümkün olduğunca binaların içine asılarak asılmalıdır, çünkü bu onları PVC'nin bozulmasını ve netlik varsa kaybını hızlandırabilecek en kötü çevresel unsurlardan korumaya yardımcı olur. Perde raylarının tam açıklık boyunca yapısal bir yüzeye (yani bir duvara, kirişe veya lentoya) oturtulması gerekir, çünkü bunlar kendinden destekli değildir. Böyle bir yüzey yoksa, önceden yerleştirilmelidir. Perde, yandan menteşeli bir kapının arkasına takılıyorsa, kapıyı kirletmemek veya zarar vermemek için perdeden uzakta açılmalıdır.
 
PVC şeridiniz sağlık sorunlarıyla bağlantılı herhangi bir DOP tipi plastikleştirici içeriyor mu?
Hayır. Tüm PVC ürünlerimiz DOP içermez.
 
Soğuk Oda PVC şerit perde takıyor musunuz?
Hayır, biz sadece üretici ve tedarikçiyiz. Tüm perdelerimizi, kendiliğinden oturmasını sağlamak için izlemesi kolay talimatlarla gönderiyoruz. Bu sizin için uygun değilse, bazen kurulumları güvenilir ticaret ortakları aracılığıyla ayarlayabiliriz. Ancak bunlar tamamen bu tür ortakların mevcudiyetine ve bulunduğunuz yere seyahat etmek için önceden hazırlanmış olup olmadıklarına bağlıdır. Daha fazla ayrıntı için bizimle iletişime geçin.
 
 
PVC Rulolar ve PVC Levha 
Covid / Coronavirüs Ekranları • Çarpma Kapıları • Fırça Şeridi Kesme Paspasları • Ismarlama Şerit Perdeler • Kanvas Perdeler  ve Koruyucular
 
40 yılı aşkın yüksek kaliteli hizmet.
Yüksek kaliteli PVC şerit perdelerimiz, kesintisiz geçişin gerekli olduğu alanlarda enerji faturalarını kesmenin, malları ve ekipmanları olumsuz çevre koşullarından korumanın ve işyeri ve sağlık güvenliğini iyileştirmenin en kolay ve en ekonomik yolunu sunar.
TOP