Modüler Soğuk Oda Yapısı

Modüler Soğuk Oda Yapısı
Soğuk odaların modüler montaj kullanılarak tasarımı ve inşası uzmanlık alanlarımızdan biridir.
KESKİNSO Ekomax Modüler Soğuk Oda
 
Soğuk odaların modüler montaj kullanılarak tasarımı ve inşası uzmanlık alanlarımızdan biridir. 
 
Soğuk odalarımızın kalitesi ve ölçeği ile uluslararası alanda tanınırız. Otomotiv ve gıda endüstrisi, ilaç ve araştırma endüstrileri ile kamu hizmetleri sektörü de dahil olmak üzere soğuk oda tesisi gerektiren endüstrinin her sektöründe çalıştık. İhtiyacınız ne olursa olsun, en küçük projeden en büyüğüne kadar yalıtımlı panel ürünlerimizi kullanabilirsiniz.
 
Küçük bir Soğutucu veya dondurucudan büyük endüstriyel soğuk odalara. KESKİNSO soğuk oda panelleri, armatürler, bağlantı parçaları ve sızdırmazlık malzemeleri tedarik eder, ayrıca projenizi inşa edebilir ve belirleyebiliriz.
 
Başlangıçtan bitişe kadar size yardımcı olabiliriz. Belirtildikten sonra, yalıtımlı panelleri, armatürleri ve bağlantı parçalarını tam olarak bu spesifikasyonlara göre tedarik ederiz. Ve eğer dilerseniz deneyimli montaj ekiplerimizden birini kullanarak soğuk odanızı, soğuk odanızı veya diğer yapınızı tedarik edebilir ve inşa edebiliriz. Ticari soğutma ünitelerimiz, kolay kullanım ve nakliye için düz paketlenmiştir ve kapılar, ünite motorları ve kompresörler dahil olmak üzere tüm aksesuarlarla birlikte gelir.
 
 
TOP