Tıbbi Atık Depoları Nedir Nasıl Olmalı

Tıbbi Atık Depoları Nedir Nasıl Olmalı
Tıbbi atık depoları isminden de anlaşıldığı gibi tıbbi atıkların korunması için yapımız özel Dizayn edilmiş sistemlerdir.
Tıbbi atık depoları isminden de anlaşıldığı gibi tıbbi atıkların korunması için yapımız özel Dizayn edilmiş sistemlerdir. Tıbbi atık depoları ihtiyaç olan yerlere ihtiyacın özelliğine göre ölçülendirilir ve ona göre imal edilirler. Tıbbi atıkların çevreye doğaya ve insanlara zarar vermemesi için izolasyonu ve kapıları çok düzgün olmalıdır. Sağlık bakanlığının istemiş olduğu standartlara uygun hijyenik şartlar taşımalıdır.
 
Keskin so soğutma olarak yapmış olduğumuz tıbbi atık depoları avrupa standartlarına uygun ürünler ile üretilir. 3 milimetre kalınlığındaki DKP sac lazer ve cnc tezgahların da işlendikten sonra endüstriyel boya ile boyanır. De monte tip tıbbi atık depoları uzun yıllar dışarıda kar yağmur ve güneş altında 20 yıl kullanma özelliğine sahiptir.
 
Kullanmış olduğumuz paneller 0,5 milimetre saç kalınlığı 42 dansite yoğunluğu ve 8 santim kalınlığında kilitli sandviç panelden üretmekteyiz.
 
 Zemin uygulamamız önce zeminine zemin paneli kullanıyoruz üzerine 2 santim kalınlığında betopan döşeyip üzerini epoksi ile kaplıyoruz, 30 santim 30 ebatlarında alüminyum havalandırma menfezi kullanıyoruz, kapı üstüne yağmurdan etkilenmemesi için kapı üstü sundurması ile kapatıyoruz, soğuk oda yine standartlara uygun olarak ürettiğimiz ürünlerimizi kullanıyoruz.
 
Tıbbi atık Depomuz taşınabilir özellikle olduğu için istenilen yere taşıma özelliğine sahiptir.
TOP